Thursday, September 17, 2009

ye saye mmg cewek..

salam..

esok baru khamis. balik jumaat. tapi yang macam xbestnye, ramai GLE yg tekad balik esok. xaci btol korang neh.. ak nak balik gak tapi xreti r nak ponteng2 kelas.

pasal title kali ni, ye, saye mmg nak ngaku neh.. saye memang cepat nanges. pasal ape? mostly kalau melibatkan benda2 and orang2 yang saye sayang.. kawan2 rapat, family, camtu r.. walaupun sebab menda yang kecik pun, da boleh ngalir air masin tuh.. tadi pon secare tibe2... termengalir plak.. hadoi.. seb bek xde orang prasan.. tapi ni kompem la korang da tau da korang bace blog neh.. haha

emosi mmg sng terganggu ble sebab2 yang macam ni.. just pape hal pun, harap xde la sampai jadi cam mase kat skola dulu, pulun gadoh giler2 cam suwer.. sampai xkawan da.. walaupun nampak cam bodo jer, tapi effect dia tetap ingat sampai skarang oo..

da xtau nak ngarut pe, maaplah hari ni mood xbrape stabil atas certain hal. sowi la yerk.. len kali nye post insya'allah jadi cam normal balik...

2 comments:

fieqa said...

makcik!
ko nanges???!

pasal makcik y br balek malam td ke???

QilaRaft said...

hm.. ye kot..
ntah r...
smlm mmg emosi xstabil..
rase cam nak ngamuk je kat sume org.. ila pon hmpr t'kne tempias sket..