Tuesday, September 20, 2011

only time will tell

kadang-kadang
kita selalu merungut
bila tak dapat sesuatu
yang kita idamkan

apa yang kita rancang
tak menjadi
semua serba tak kena

walhal
Allah kan lebih mengetahui
dan bila sekian masa berlalu
barulah kita sedar

bahawa sebaik-baik urusan
Allah juga yang tetapkan
baru kita rasa bersyukur
dengan apa yang Allah dah bagi
berbanding apa yang kita dah minta

4 comments:

Liana said...

sgt suka yg ni.. a'ah Allah ;lah yg Maha Mengetahui masa yg terbaik buat kami hambaNya.

salam rindu

Liana said...

boleh ke kalau ana share ni di blog ana? nnt ana link kan ukhti. hmm

IslamSeeker said...

boleh je liana.. sila2 ^^

time2 emo taip ni, tu yang camtu jadinya.. ~.~

Liana said...

Salam

bila time emo2 tu yg kadang hasilnya lebih bagus sbb terus dr hati.. kot.. hehe..