Friday, December 19, 2008

tags....tags...

tags..again

walaupun aku seorang yang agak pemalas nak menjawab tagged ni.. tapi xpe la.. demi kawan terssayangg, cik fieqa oi..

instructions
1. List these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog.

3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.

4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blog.

5. Link the person who tagged you.

6. Leave a comment for each blogger.


7 facts about me??

  • skola2 zaman muda-mudi dulu: sk sri langat( dari darjah 1 sampaila darjah 6, meninggalkan skola dengan kejayaan upsr yang membanggekan..huhu), smk banting( walaupun hanye sempat 3 bulan je kat sane, sempat2 gak berbakti dengan kejayaan dapat masuk final acara lompat jauh, mssd), last but not least, mrsm pasir salak( maktab kebanggaan, mase lower form teramalah best sbb banyak perkara, tapi bile da masuk upper form, jadi bosan sket sbb ramai geng da pindah gi mrsm lain) sedey2..
  • has been a specky girl since 2002.. up till now and never thought of wearing contacts.. malas la.. leceh.. salah pakai, sakit mata jadinye..huhu
  • a sports lover..paling anti-netball tapi paling suke men basketball... dan sukan2 yang lain pun kalo boleh nak try main gak..huhu
  • pernah dipanggil ustazah rock => mase kat plkn jer.. ni sume gare2 mereka melantik aku jadi ajk surau, plus disebabkan pangkat aku dalam tae kwon do adalah 1st Dan..haish, da naseb badan..
  • boleh dikatekan seorang yang agak pendiam... btol ni.. tak tipu.. tapi kalo da rapat ngan orang, memang jadi sewel tak terkate dan tahap kesakaian yang amat teruk... dalam erti kate lain, time plkn gak, siap dapat gelaran "the qila-gila" by wendy and lei quan a.k.a mitchy2.. huhu.. tak dapek nak kate ape...
  • last skali. erm.. pe ek..jap.. pikir2... ha, da ade kete sendiri.. wahaha.. proton saga jer.. hadiah spm..huhu... yang menariknye, xsampai lagi setahun dapat lesen p, da berjaya kumpul 2 saman.. malang sungguh nasib ini..
okes, next question is...
6 unspectacular quirks of yours??

hm.. quirks.. stakat ni tak terpikir la plak.. bagi sape2 yang berkenaan yang rase da lame knal aku, meh la help me solve this question..hahaha

Tag 7 people ;p

sangat malas nak mentagged orang..
sorry to disobey the rules.. wahaha asal aku gumbira sudah..

4 comments:

fieqa said...

salam..

uit2...mintak maap byk2 eii..
td aku x on9 sgt laa..
da mlm baru ade chance nk men agak puas..hee~


weeeeee~..okies...tq2 sbb RAJEN wat tag ni..waWaawaa...

hahahaa..
ustazah rock??..kiki..lawak laa..awat camtu..
ko ni ustazah sempoi kot..wakakaa..

lalalaa...budak senyap??..
errkss..
haha
tol2..aku stuju..memule aku kenal ko mmg sbg seorang penyenyap.,.ahaha.tp bile da kenai..hua3

QilaRaft said...

ye ke..
haha..
ak ngn kazen ak pon cam xgaul sgt..
segan nye pasal..
haha

Haf said...

fiuhh,nasib nama akak xnaik.da 2x kene tag,tobat laa...

QilaRaft said...

wa.. kak haf..
tgk gaye cam mintak ditagged je..
nak ke? sy bole je kasi..
hua3